• Είσοδος
  • Members
  • Help

CRS - ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Λιπάσματα πολυτελείας Rapido-Αξιολόγηση

Λιπάσματα πολυτελείας Rapido-Αξιολόγηση
Σταύρος χειλαρη
Εκτός Σύνδεσης

Junior Member

Θέματα: 1
01-08-2025, 06:49 PM
Μετά από αρκετό καιρό χρήσης:
Λοιπόν λίπασμα ραπιντο.τη να πρωτοπεις γιαυτα τα λιπασματα κ το 20 κ τό καλιουχο το έχω δουλέψει σε όλες τις καλλιέργειες μου από ντομάτα μελιτζάνες αγγούρι.πρωτον τα λιπασματα αυτά μπορεί στην αρχή να πεις είναι ακριβα θα Μ πάει ο κούκος αηδόνι αλλά στο τέλος της καλιεργειας αν τα βαλεις κάτω έχεις μείωση χρημάτων από άλλα κοινά λιπασματα.για τα αποτελέσματα αγγίζουν την κορυφή.το φυτό δυσκολα βγάζει έλλειψης κ το πηγαινει δυνατο καλοταισμενο.ειμαι πολύ ευχαριστημένος από τα αποτελέσματα που έχουν αυτά τα υλικά.αν δεν το δοκιμάσει κάποιος δεν μπορεί να δει τα αποτελέσματα που σ δίνει
« Προηγούμενο | Επόμενο »

Μηνύματα στο Θέμα
Λιπάσματα πολυτελείας Rapido-Αξιολόγηση - από Μανώλης Κουτεντάκης - 03-13-2024, 01:01 PM
RE: Λιπάσματα πολυτελείας Rapido-Αξιολόγηση - από geomprikos - 03-22-2024, 10:29 AM
RE: Λιπάσματα πολυτελείας Rapido-Αξιολόγηση - από Δημητρης Κατσουλιερης - 04-12-2024, 09:14 AM
RE: Λιπάσματα πολυτελείας Rapido-Αξιολόγηση - από Σταύρος χειλαρη - 04-12-2024, 09:27 AM
RE: Λιπάσματα πολυτελείας Rapido-Αξιολόγηση - από Σταύρος χειλαρη - 01-08-2025, 06:49 PM
RE: Λιπάσματα πολυτελείας Rapido-Αξιολόγηση - από Στέλιος Λαδας - 01-08-2025, 07:07 PM

• Παρακολούθηση του θέματος

HOSTED BY NTLS · © ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΟΥΤΕΝΤΑΚΗΣ 2024

Γραμμική Κατάσταση
Κατάσταση Θέματος